Exo Safe

Solutia inovatoare in extractiile dentare.

conceptaxiom

Exo Safe cuprinde un set de șase periotoame și instrumentul de impactare automat, care se conecteaza direct la micromotor. Adaptat pentru zonele anterioare și pentru cele posterioare, Exo Safe poate fi utilizat atât pentru medicii generaliști, cât și de implantologi.

  • Principalul avantaj al Exo Safe este menținerea integrității osoase. Acesta asistă astfel practicienii specializați în reconstrucții și/sau în grefe și facilitează plasarea unui implant după extracție.
  • Exo Safe mobilizează cu ușurință dintele, iar periotomul facilitează localizarea suportului rădăcinii pentru ridicare, iar apoi pentru extracție.
  • Acest instrument energonomic se poate ține într-o singură mână, fiind ușor de manevrat în cavitatea bucală, îmbunătățind vizibilitatea intraoperatorie.
  • Impactarea continuă cu intensitate regulată facilitează extinderea treptată a spațiului desmodontal.
  • Nivelul trumatismelor este mult mai scăzut decât în cazul tehnicii manuale tradiționale. Exo Safe îmbunătățește dexteritatea practicantului, dar și gradul de acceptare al tratamentului de către pacient.

 

 La fel ca Osteo Safe®, periotoamele Exo Safe sunt conectate la instrumentul de impactare automat cu același sistem de conexiune securizată. Acesta este intervalul de siguranță (Be Safe).

 

Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa ne contactati

 

Contact